Írjon nekünk

Ha kérdése van és úgy érzi van olyan aktuális téma, amely mások számára is érdekes lehet írja meg nekünk a press@flashcom.hu címre! Az oldalon megjelenő tartalmak a Flash-Com Kft. tulajdonát képezik, bárhol felhasználhatóak a forrás megjelölésével.

2 thoughts on “Írjon nekünk

 1. Tamás

  Üdvözlöm!

  A XVI kerületben építkezünk és tavasszal tervezünk költözni Zuglóból. jelenleg UPCs netem, stabil és piszok gyors. Gondoltam felderítem ,milyen szolgáltatók vannak néhány utcával arrébb Rákosszentmihályon. A cikkének (http://press.flashcom.hu/tag/xvi-kerulet/) nagyon megörültem. Az írás színvonalas és a kevésbé geek-ek is megértik :). A google-en keresztül bukkantam rá, miután sok oldalt megnéztem a lehetőségeimről. Elég sirelmas felhozatal volt számomra ismereteln szolgáltatókról, drágán, szolgáltatnak lassú internetet. Miután cikkére bukkantam és elolvastam, kicsit fellélegeztem, hogy van fény a reménytelenség alagútja végén és lesz egy értelmes internet szolgáltató a kerületben.

  Megnéztem a digi honlapját, de a XVI. kerület sajnos nem szerepel a szolgátatási listán. Mielőtt hozzájuk fordulnék, gondoltam megkérdezem, van e valami biztató híre, szolgáltat e már a DIGI a XVI-ban?

  Megtisztelő választát várom!
  Tamás

 2. Berente Zoltán Szerző

  Kedves Tamás!

  Köszönjük a dicsérő szavakat. 🙂
  Legutolsó információnk a témában, hogy a HÉV ezen oldalán (Rákosszentmihályt is beleértve) már előfizethető a Digi, a sok új ügyfél miatt kb. 1 hónap alatt kötik be, így érdemes előre tervezni a megrendelést.
  A HÉV másik oldalán (17. kerület felőli rész) még márciusig várniuk kell a lakóknak, ott akkorra fog kiépülni minden annyira, hogy rá lehessen csatlakozni a hálózatra.
  Már több ügyfelünktől kaptunk egyébként visszajelzést, akik már használják Cinkotán, Mátyásföldön több helyen a Digit, eddig nagyon pozitív visszhanggal.

  Üdvözlettel,
  Flash-Com

Vélemény, hozzászólás?