Kisvállalati Windows Server most fillérekért

Ezúttal egy vidámabb témával jelentkezünk. Egy kisvállalatoknak szánt, profi szervermegoldást kínálunk a hó végéig akciósan! Egyes Dell szerverek mellé ezúttal rendkívül kedvező áron, 50% kedvezménnyel lehet megvásárolni a Microsoft Windows Server Foundation szoftverét, mindössze 32.900 Ft + ÁFA áron! A Windows Server Foundation-ről az alábbi paramétereket érdemes tudni:

• kizárólag új brand (Dell, HP, Fujitsu, stb.) szerverek mellé vásárolható, kereskedelmi forgalomban külön nem kapható
  • legfeljebb 15 felhasználót tud kiszolgálni, nem szükségesek hozzá további kliens hozzáférési licencek (CAL)
  • Hyper-V virtualizációt és Server Core típusú telepítést nem támogat
  • 1 processzoros (akár több maggal) gépeken elérhető csak

Részletes összehasonlítás olvasható róla a Wikipédián, itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Windows_Server_2012

A szoftver tehát kiválóan alkalmas kiaknázni a címtárban (Active Directory), a központi frissítéskezelésben (WSUS), biztonságos távoli elérésben (VPN), fájl szerver szolgáltatásokban és a jól használható biztonsági mentési rendszerben rejlő előnyöket. Mindezt most egy Windows 8 Professional árától is olcsóbban! Sajnos a szoftver csak a szerver készletek erejéig elérhető, ami meglehetősen véges és csak bizonyos típusokkal együtt rendelhető féláron. Aki profi céges megoldásban gondolkodik és cége számára megfelel a feladatra a Foundation változat, úgy itt az idő a beszerzésre.

Dell PowerEdge T110 szerver

Dell_T110 Dell PowerEdge T110 II – Intel Quad-Core Xeon E3-1220v2 3.1GHz / 8MB / Turbo / 69W, 8GB DDR3 1600MHz Dual Rank LV UDIMM (1*8GB), 2x500GB 7200rpm 3.5″ SATA HDD, PERC H200 RAID vezérlő (HW RAID 0,1,10), 16x DVD+/-RW SATA meghajtó, USB KB212-B WS2012 QuietKey magyar billentyűzet, MS111 USB scroll optikai egér, iDRAC6 Embedded BMC, 3 év helyszíni garancia

239.900 Ft + ÁFA

Windows Server 2012 R2 Foundation szoftver 15 hozzáféréssel

32.900 Ft + ÁFA

Amennyiben a rendelt szerver mellé minimum 1 éves karbantartási szerződést köt velünk újabb kedvezményeket is biztosítunk most Önnek! A kívánt szolgáltatásokat szakszerűen, 50%-os díjkedvezménnyel telepítjük, így csak hátra kell dőlnie és ránk bíznia a rendszere üzemeltetésével járó problémák megoldását. Rendszere jó kezekben lesz és nem kell többé fájjon a feje adatai biztonsága miatt!

Ha kérdése merülne fel az ajánlattal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, szakértő kollégáink segítenek Önnek!

Vélemény, hozzászólás?